Vi kan maskinering!

En allsidig og ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Vi leverer til både offshore og landbasert industri.

CNC-lærling

Er du interessert i å bli CNC-operatør?
UniMek AS skal dette året ta inn 2 nye lærlinger i CNC-faget.
Vi har i dag 7 lærlinger, 3 av disse avlegger fagprøve i mai-juni, og vi ønsker derfor å ta inn 2 nye lærlinger fra 1. juli. 

Er du interessert, kan du ring til den som har ansvar for lærlingene våre,  opplæringsansvarlig Ådne Søyland på mob 950 05 754.
Søknader sendes på mail til:  post@unimek.no 
hcn 4000 smoothg large
23.11.2022

Ny maskin

Ny horisontal fres i produksjon
Les mer »
22.11.2022

Solceller er klar til produksjon!

Installasjon av solcelle-panelene er nå fullført
Les mer »

Produksjon

UniMek AS har pr. i dag 11 CNC styrte maskiner. Disse maskinene er veldig fleksible og kan starte produksjon av prototyper og nye deler på kort varsel. Vi har også CNC-styrt målemaskin for oppmåling av geometriske toleranser på kompliserte detaljer med høye krav til form og beliggenhets-toleranser. 


Vår produksjon består av alt fra prototyper, enkeltdeler, små- og mellomstore serier til produktutvikling i lag med kunden. 

UniMek AS er også utstyrt med moderne data-programmer for fremstilling av NC-programmer, og har gjennom produksjon av støpeformer og modeller for støping, skaffet seg bred erfaring med programmering og kjøring av 3D-programmer.
Se våre tjenester »
Maskinering
IMG_2518
MAZAK IG670

Maskinering

UniMek AS er en ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Produksjonen foregår i CNC-styrte maskiner og vi har en ny og moderne maskinpark, bestående av 5 maskineringssentre, 4 fleroperasjonsmaskiner og 2 dreiebenker. 

Les mer »
Maskinering

HMS og kvalitet

UniMek AS har utviklet en egen WEB-basert kvalitetsikringshåndbok. Vi er miljøbevisste og har prosedyrer for håndtering av olje og avfall, vi jobber mot ISO 14001:2004 miljøstandarden. 

Les mer »
HMS

Referanser

I vår kundeportefølje har vi både små og store kunder - som trenger både små og store tjenester. Fellesnevneren er at de alle setter pris på UniMek AS sitt fokus på leveringsnøyaktighet og kvalitet. 

Les mer »
Referanser