Vi kan maskinering!

En allsidig og ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Vi leverer til både offshore og landbasert industri.
Unimek%202%20smalt

UniMek AS

18.11.2021

Ny maskin

Ny horisontal fres i bestilling
Les mer »

Produksjon

UniMek AS har pr. i dag 11 CNC styrte maskiner. Disse maskinene er veldig fleksible og kan starte produksjon av prototyper og nye deler på kort varsel. Vi har også CNC-styrt målemaskin for oppmåling av geometriske toleranser på kompliserte detaljer med høye krav til form og beliggenhets-toleranser. 


Vår produksjon består av alt fra prototyper, enkeltdeler, små- og mellomstore serier til produktutvikling i lag med kunden. 

UniMek AS er også utstyrt med moderne data-programmer for fremstilling av NC-programmer, og har gjennom produksjon av støpeformer og modeller for støping, skaffet seg bred erfaring med programmering og kjøring av 3D-programmer.
Se våre tjenester »
IMG_2518
MAZAK IG670

Maskinering

UniMek AS er en ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Produksjonen foregår i CNC-styrte maskiner og vi har en ny og moderne maskinpark, bestående av 5 maskineringssentre, 4 fleroperasjonsmaskiner og 2 dreiebenker. 

Les mer »

HMS og kvalitet

UniMek AS har utviklet en egen WEB-basert kvalitetsikringshåndbok. Vi er miljøbevisste og har prosedyrer for håndtering av olje og avfall, vi jobber mot ISO 14001:2004 miljøstandarden. 

Les mer »

Referanser

I vår kundeportefølje har vi både små og store kunder - som trenger både små og store tjenester. Fellesnevneren er at de alle setter pris på UniMek AS sitt fokus på leveringsnøyaktighet og kvalitet. 

Les mer »