Vi kan maskinering!

En allsidig og ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Vi leverer til både offshore og landbasert industri.

Stillingsannonse

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi etter erfaren CNC-operatør til våre store Mazak IG-maskiner.  Du bør ha fagbrev som maskin-arbeider og erfaring fra betjening av Mazak-maskiner.
Er du interessert, ring Kjell Kyllingstad mob 90 10 50 74 eller Rune Grødeland mob 415 08 412. 
Søknad sendes på mail til:  kk@unimek.no 
hcn 4000 smoothg large
23.11.2022

Ny maskin

Ny horisontal fres i produksjon
Les mer »
22.11.2022

Solceller er klar til produksjon!

Installasjon av solcelle-panelene er nå fullført
Les mer »

Produksjon

UniMek AS har pr. i dag 11 CNC styrte maskiner. Disse maskinene er veldig fleksible og kan starte produksjon av prototyper og nye deler på kort varsel. Vi har også CNC-styrt målemaskin for oppmåling av geometriske toleranser på kompliserte detaljer med høye krav til form og beliggenhets-toleranser. 


Vår produksjon består av alt fra prototyper, enkeltdeler, små- og mellomstore serier til produktutvikling i lag med kunden. 

UniMek AS er også utstyrt med moderne data-programmer for fremstilling av NC-programmer, og har gjennom produksjon av støpeformer og modeller for støping, skaffet seg bred erfaring med programmering og kjøring av 3D-programmer.
Se våre tjenester »
Maskinering
IMG_2518
MAZAK IG670

Maskinering

UniMek AS er en ledende leverandør innen maskinering og bearbeiding. Produksjonen foregår i CNC-styrte maskiner og vi har en ny og moderne maskinpark, bestående av 5 maskineringssentre, 4 fleroperasjonsmaskiner og 2 dreiebenker. 

Les mer »
Maskinering

HMS og kvalitet

UniMek AS har utviklet en egen WEB-basert kvalitetsikringshåndbok. Vi er miljøbevisste og har prosedyrer for håndtering av olje og avfall, vi jobber mot ISO 14001:2004 miljøstandarden. 

Les mer »
HMS

Referanser

I vår kundeportefølje har vi både små og store kunder - som trenger både små og store tjenester. Fellesnevneren er at de alle setter pris på UniMek AS sitt fokus på leveringsnøyaktighet og kvalitet. 

Les mer »
Referanser